Het is ’s ochtends 18 mei​, mooi weer en tientallen collega’s van Siza die super enthousiast op hun vrije dag komen werken.

klopt dit wel? droom ik?

Nee, al heel veel jaren organiseren teams van SKJ voor bewoners en verwanten maar ook voor iedereen die gewoon een leuke dag wilt beleven, het Zomerfeest. Niet één maar zelfs twee dagen lang vermaak en alles wordt uit de kast gehaald: Een stampvolle line up met artiesten en zelfs een complete kermis met botsauto’s, rups, zweefmolen, draaimolen, oliebollenkraam en de bekende spellen.

Bezoekers worden vermaakt door begeleiders en collega’s binnen Siza die verkleed als sprookjesfiguren iedereen begroeten en vermaken. Er zijn spelletjes en er is een plein met een super DJ (onze eigen Peter en Arno) en artiesten.  

Het is een feest waar bewoners het hele jaar naar toe leven en waarvoor de medewerkers en cliënten van ’s Koonings Jaght zich elk jaar weer ontzettend hard voor inzetten. Er is ook veel familie/vrienden van medewerkers te vinden, die zijn super trots op moeder, vader,  zoon, dochter, vriendin, vriend en ga zo maar door. Wat een letterlijk warme dag met veel vrolijke gezichten, mooie ontmoetingen, geweldig veel cliënten die het naar hun zin hadden. Wat goed dat dit kan!

Nog meer verhalen