De verhalen van
's Koonings Jaght

Geen dag is hetzelfde op ’s Koonings Jaght, daar zorgen de bewoners wel voor! Op het mooie park gebeurt er elke dag wel iets fijns.

Bekijk of lees hieronder de verhalen van ‘s Koonings Jaght.

Heb jij een verhaal dat je wilt delen? Mail ons dan via het contact formulier.

fitness-bal.jpg
houtwerk.jpg

Op zoek naar vooruitgang

Sjoerd vond het pijnlijk om te zien hoe zijn cliënt steeds met moeite naar boven ging. Sjoerd stak zijn handen uit de mouwen en bedacht een effectief ritueel.

Terug kunnen vallen

Lotte is een verpleegkundige in opleiding. Toen ze aan het werk ging op ‘s Koonings Jaght kwam ze in een wereld die voor haar spannend was. Samen met het team vond ze een oplossing.

De uitdaging aangaan

Niet alle cliënten kunnen zich even goed uiten, dit leidt soms tot escalatie. Als medewerker krijg je de handvatten om met agressie om te gaan. Leergierigheid brengt je verder!

Elkaar inspireren

Het is soms zoeken wat een cliënt motiveert en wat je kunt doen ter ondersteuning. Simon is op zoek gegaan naar de drijfveer van Sjors en kwam erachter dat Sjors meer in zijn mars heeft.

Meet & Greet bij 's Koonings Jaght

Elke twee weken organiseren we een Meet & Greet om jou kennis te laten maken met ’s Koonings Jaght. Wanneer kom jij langs? Misschien ga je wel naar huis met een aanbieding van ons op zak.