Werken op het 's Koonings Jaght

Ben je overtuigd? Solliciteer dan direct op een vacature die bij je past.

Met wie ga je werken?

Mensen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking of EVB, hebben hun hele leven zorg en ondersteuning nodig. Zij begrijpen de wereld niet altijd helemaal maar gelukkig ben jij daar om ze te begeleiden. Misschien kost het even tijd om uit te vinden waar de klik zit maar daar haal jij je voldoening uit.

Begeleider

Zorgen dat de bewoner een goede dag heeft

Elke dag die je er bent is verschillend. Het begint met het opstarten van de groep bewoners die naar dagbesteding gaan. Je helpt met wassen, aankleden en ontbijten. Dat kan met een groep in de woonkamer zijn, maar ook individueel. Je zorgt er zo veel mogelijk voor dat je een veilige omgeving creëert, waarin de bewoners zich prettig voelen, zich kunnen ontwikkelen en groeien. Dan voel jij je op je best!

Naast de ondersteuning en soms overname van een aantal zorghandelingen zorg je er voor dat de bewoner medicijnen krijgt, er komen misschien wat verpleegkundige handeling bij kijken en je rapporteert.

Je gaat aan de slag aan de rand van Arnhem, in een prachtige bosrijke omgeving. Daar ligt het rustgevende park ’s Koonings Jaght.

Wat neem je mee?

We gaan graag een kop koffie drinken als je een zorg gerelateerde opleiding op minimaal niveau 3 hebt. Bijvoorbeeld MZ of VIG. Verder wil je verpleegtechnisch handelingen uitvoeren en waar nodig leren.

skelter-samen.jpg

Je stapt dit avontuur in voor een bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO gehandicaptenzorg waardoor je wordt ingeschaald tussen € 1.800 en € 2.675 bruto per maand bij fulltime werken. Aan het eind van het jaar ontvang je een 7,05% eindejaarsuitkering.

Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Er is voldoende ruimte voor groei, zowel persoonlijk als in carrière!

Bij Siza zijn we altijd op zoek naar de beste zorg, daarom krijg je de kans om cursussen te volgen die je helpen ontwikkelen naar de volgende stap in de zorg.

Een voordelig fitnessabonnement. Voortaan op de (elektrische) fiets naar het werk of zelfs een weekendje weg om tot rust te komen.

Persoonlijk begeleider

Het coördineren van de beste zorg voor de cliënt

Aan de rand van Arnhem in een prachtige bosrijke omgeving, ligt het rustgevende park ‘s Koonings Jaght waar jij straks aan de slag gaat. In de functie van persoonlijk begeleider ondersteun en regisseer je de zorg van bewoners met een ernstig verstandelijke beperking (EVB).

Samen met de cliënt, behandelaar en zijn of haar verwanten coördineer jij het zorgproces. In deze zogenaamde driehoek werk jij intensief samen met alle partijen en weet deze te verbinden. Je hebt inzicht en bent communicatief vaardig.

Het geduld dat jij in het zorgproces bewaard gebruik jij ook tijdens de begeleiding. Je blijft nieuwsgierig en begrijpt de cliënt zonder dat ze woorden gebruiken. Samen met je team haal je voldoening uit de kleine stapjes vooruit.

Wat neem je mee?

Je hebt een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding, bijvoorbeeld MZ of SPH. Het is een pré als je ervaring hebt met het voeren van regie en coördineren.

houtwerk.jpg

Je stapt dit avontuur in voor een bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO gehandicaptenzorg waardoor je wordt ingeschaald tussen €1.898 en €2.807 bruto per maand bij fulltime werken.A an het eind van het jaar ontvang je een 7,05% eindejaarsuitkering.

Wil je doorontwikkelen? Er is voldoende ruimte voor groei, zowel persoonlijk als in carrière!

Bij Siza zijn we altijd op zoek naar de beste zorg, daarom krijg je de kans om cursussen te volgen die je helpen ontwikkelen naar de volgende stap in de zorg.